• Ik heb een garmin edge 810, als ik een fietsrit doe, begint mijn hartslagmeting maar na een 20 tal min, wat zou de oorzaak zijn, heb al alles vervangen, hartslagsensor, mijn hartslag band, batterij in sensor, niets dat helpt, is al een paar jaar bezig, ook al mijn garmin geresset enz.... weet iemand de oorzaak?

  Gesteld op 17-2-2022 om 17:09 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
  • Ik had een gelijkaardig probleem. Mijn hartslag registreerde ik door middel van een borstband van Garmin. Omdat dat problemen bleef geven ben ik overgestapt naar een basismodel polsuurwerk van Garmin. Sindsdien geen enkel probleem meer. Alles werkt perfect. Succes. Geantwoord op 17-2-2022 om 17:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • er is een verschil tussen een connectie maken tussen borstbandsensor en garmin en effectief meten.
   ik merk dat 'hartslagmeter gevonden' altijd goed verschijnt, de meting is niet altijd OK.
   mogelijk is dat door onvoldoende bevochtiging, want in de loop van de rit komt het wel goed.
   daarom doe ik (als ik er op let) de hartslagmeter al om voor het ontbijt en ondervind dan zelden of nooit problemen omdat de 'hechting' goed is.
   eerste vraag dus: krijg je het signaal hartslagmeter gevonden?
   indien ja: dan is er mogelijk geen goede hechting op je huis
   indien nee: dan zou ik het ook niet weten Geantwoord op 17-2-2022 om 18:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ja, er is contact met de hartslagmeter, de sensor met identiek nummer ,en ik bevochtig altijd de borstband, Misschien een half uur op voorhand de hartslagmeter aandoen , zal eens proberen, maar toch is dit niet normaal. Bedankt voor het goede antwoord.
   Geantwoord op 17-2-2022 om 20:52

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info