• Waarschijnlijk stel ik nu een domme vraag, maar ik kom er niet uit:
  hoe controleer ik welke kaarten op mijn garmin 810 staan?
  Ik werk met een SD-kaart, helaas geen SD-reader op mijn laptop.
  Als ik de garmin verbindt, toont windows explorer keurig de SD kaart (in mij geval de G-schijf). Maar zoeken in de inhoud levert alleen maar lege mappen op.
  Er staan wel degelijk kaarten in mijn Garmin, navigatie werkt zonder problemen.

  Gesteld op 16-3-2021 om 17:22 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
  • Domme vraag? Ik weet het niet. Heb even mijn Edge 810 aangesloten op desktop, omdat ik ook mijn kaarten heb opgeslagen op een SD kaartje. Ik zie dan, in mijn geval J-schijf, de bekende mappen Activities, Courses, GPX t/m Workouts op de SD-kaart en daarna een overzicht van alle kaarten die op de SD-kaart staan. Vergis je je niet en staan de kaarten niet toch in het geheugen van je Edge?
   Tip, zoek eens met de verkenner op bestanden met een "img" extensie in je Edge-geheugen en/of de SD-kaart. Zoeken: *.img Succes Geantwoord op 17-3-2021 om 11:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Start je toestel , klik rechts onderaan op sleutel en ga naar activiteitenprofielen. Ga naar navigatie en klik op kaart. Klik dan onderaan op kaartinformatie, selecteer kaart. Daar kan je de gewenste kaart in- of uitschakelen. Succes. Geantwoord op 17-3-2021 om 15:00

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info