• Ik heb een edge 810, maar heb al een jaar een probleem en dat is het volgende... iedere keer als ik ga fietsen valt na een kwartiertje of zo mijn hartslag uit op mijn garmin en dit meestal rond hartslag 100. Heb dan een nieuwe batterij geplaatst in mijn hartslagmeter tot 2 maal toe, en nu al terug een nieuwe hartslagmeter bij garmin besteld en nog steeds hetzelfde probleem, verder vind hij alles cadans snelheid hoogte alles, ook de hartslagmeter met idsensornummer enz, als ik dan eens tijdens het aan mijn hartslagmeter trek dan zie je soms een hartslag rond de 70 die dan hetzelfde blijfg voor een minuut en dan valt jij terug uit, ben nu echt wel radeloos.

  Bedankt op voorhand mocht iemand hetzelfde meegemaakt hebben en ervoor een oplossing heeft

  Danny

  Gesteld op 8-2-2019 om 21:05 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
  • Hallo, begrijp je radeloosheid. Ik heb hetzelfde gehad alleen had ik , nadat ik een nieuwe hartslagmeter van Garmin kreeg, géén problemen meer dus lag het in mijn geval wél aan de hartslagmeter. Misschien Kun je nog eens proberen om een nieuwe ontvanger te krijgen !?
   Succes. Gr. Wibo Geantwoord op 9-2-2019 om 09:54

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info