• hoe kan ik de hartslag weergeven in een van de beginschermen. En sinds enige tijd zie ik de hartslag niet meer terug in de app maar ook niet in Strava. Is dat soms gewijzigd?

  Gesteld op 4-2-2019 om 11:33 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
  • Niet zo moeilijk. Kies Activiteiten profielen / trainingspagina's / pagina 10 (bijvoorbeeld) (10 betekent dat je 10 velden kunt laten zien met zelf gekozen informatie, bijvoorbeeld de hartslag). Je kunt ook voor minder velden kiezen met "+"en "-". Druk nu langer op de veldpositie (het hokje) waar je de hartslag wilt weergeven. Je krijgt dan een menu te zien waarin je een "gegevensveld-categorie"kunt selecteren. Kies vervolgens hartslag en maak je detailkeuze.
   En verder: zorg ook dat je bij het beginkeuzemenu ("hamer en sleutel") gekozen hebt voor hartslag in de ingeschakelde positie.
   Tot slot, zorg dat de Garmin jouw hartslagmeter heeft gedetecteerd. Dat doe je in het voorgaande menu met "zoeken".
   En als de hartslag niet wordt geregistreerd, lees je die uiteraard ook niet terug in de Garmin app en in Strava.
   Succes! Verneem graag of dit je geholpen heeft. Geantwoord op 4-2-2019 om 16:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info