• waar kan ik mijn hartslag zien op de garmin edge 810, hij is gekoppeld en op strava zie ik de gegevens ook terug, maar zou graag tijdens de rit willen zien wat mijn hartslag is.
  Met vriendelijke groet,
  Wilfred Buskermolen

  Gesteld op 5-5-2018 om 08:01 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
  • Niet zo moeilijk. Instellingen- activiteitenprofielen- kies het profiel waarin je de hartslag wil weergeven- trainingspagina's- kies en of maak je pagina- kies het aantal velden in de pagina- druk in het veld waar je de hartslag wil weergeven- kies hartslag. Klaar en succes Geantwoord op 5-5-2018 om 17:56

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info