• Als ik mijn Garmin 810 edge aan wil zetten start deze op totdat loading maps verschijnt. Dan valt deze weer uit
  Ook mijn computer ziet de Garmin niet meer
  Ik kan dus ook niet resetten, want hij gaat dus niet meer aan
  Heeft iemand hier een oplossing voor?

  Gesteld op 8-7-2017 om 20:21 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
  • Probeer eens tegelijkertijd alle knoppen vd Garmin in te drukken en voor langere tijd vast te houden. Er volgt dan een reset met, ik wens je dat toe, een weer werkende Garmin. Geantwoord op 8-7-2017 om 20:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo

   Dank voor uw antwoord
   De geheugenkaart verwijderen, en pas weer plaatsen zodre de computer de garmin herkende gaf de mogelijkheden om de laatste bestanden te verwijderen, waardoor alles het weer ging doen Geantwoord op 9-7-2017 om 21:10

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info