• Hoe kun je op het navigatiescherm/kaartscherm van de Edge 810 bovenin de snelheid en de cadans laten zien? Ik had dat op de edge 800 maar lukt me niet in te stellen op de 810.

  Alvast bedankt voor je reactie

  Gesteld op 22-6-2017 om 12:12 in forum Garmin Edge 810 Misbruik melden
  • toolbox
   activiteitenprofielen
   kies het profiel
   trainingspagina's
   scroll naar beneden en kies voor kaart
   gegevensvelden, stel in op 2

   succes!
   Geantwoord op 25-6-2017 om 20:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo, ik wil naast de snelheid en cadans ook afgelegde km laten zien, het lukt me niet om het goeie veld te kiezen ,hij valt iedere keer weer terug naar het oude scherm, wie kan me helpen aub? Geantwoord op 14-8-2017 om 18:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • stel het aantal gegevensvelden in dat je wil zien.
   bij meer dan 2 wordt het kaartscherm wel heel klein.
   de inhoud van de velden zelf verander je door ze ingedrukt te houden tot je een andere keuze kan ingeven. Geantwoord op 14-8-2017 om 19:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info