• Touch screen werkt niet goed meer, normaal calibreer ik het scherm maar dit maal blijft de garmin maarvragen om de bol aan te raken

    Gesteld op 11-6-2016 om 13:28 in forum Garmin Edge 800 Misbruik melden
    • Hey ik heb hetzelfde probleem. Is dat die bol met al die kleuren die erop komt? Want bij mij als alles gekalibreerd is keert ie ook gwn terug naar het statusscherm en moet ik opnieuw beginnen en zo maar verder ... Hoe doe jij de normale kalibratie? Geantwoord op 11-6-2016 om 13:31

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Bij mij iq het een zwart bolletje met 2 lijnen, je moet dan enkele malen op de bol drukken maar wanneer de bol links in het midden staat en ik druk erop dan verdubbelt de verticale lijn, en dat blijft zo eeuwig doorgaan tot ik hem afzet.
      Je kan calibreren via menu maar dat lukt dus niet meer, ik moet hem opzetten terwijl je de lap/reset toets ingedrukt houdt dan kom je direkt in het calibratiescherm Geantwoord op 11-6-2016 om 13:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb eenzelfde probleem. Alles werkt behalve het touchscreen en dan kan je niet veel aanvangen met je toestel. Calibratie van het scherm blijft in een eindeloze lus. Naar mijn mening is dit een software probleem aangezien het touchscreen nog reageert tijdens de calibratie. Hebben jullie al een oplossing? Support van Garmin vraagt om het toestel terug te sturen ter herstelling voor 92,4 Euro... Geantwoord op 8-8-2016 om 22:04

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info