• Hallo,

    Belangrijk, ik ben een niet zo frequente Garmin Edge 800 gebruiker. Ik heb een aantal routes in mijn Garmin geplaatst en zo af en toe selecteer ik er een van om te rijden. Meestal gaat alles ok, maar zo nu en dan (deze namiddag ook) stopt de GPS de koers alhoewel ik nog steeds aan het rijden ben. Juist voordat de GPS met de koers stopt, krijg ik een melding "koers beeindigen" of "koers verder zetten". Wanneer je dan op koers verder zetten drukt, gaat hij opnieuw een 15-tal minuten verder en dan komt opnieuw het voorgaande beeld (verder zetten of stoppen). Wanneer men echter dit scherm niet heeft opgemerkt, dan valt de GPS gewoon uit..... Kan iemand mij verder helpen of heeft iemand een gelijkaardig probleem?
    Dank bij voorbaat

    Gesteld op 2-5-2016 om 16:47 in forum Garmin Edge 800 Misbruik melden
    • Heb op 1 mei ook het zelfde meegemaakt. Spijtig genoeg geen verklaring gevonden. Heb de route gestopt en terug gestart. Route daarna gewoon afgewerkt. Geantwoord op 2-5-2016 om 21:45

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info