Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 16 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hallo, ik heb een garmin edge explore, hoe kan ik mijn activiteiten uit mijn garmin connect mobile opslaan onder koersen, zodat ik ze terug kan zenden naar mijn toestel?
  Gesteld op 21-3-2021 om 09:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Kan ik een zojuist afgeronde ACTIVITEIT opslaan in KOERSEN zodat ik deze route nog eens kan rijden. Marten Gesteld op 1-6-2016 om 10:27

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Zelf heb ik hier ook zitten puzzelen met de Garmin 800. Met de vroegere software wist ik hoe ik een gereden route kon opslaan als koers. Dat was handig omdat in werkelijkheid een route vaak beter kan dan gepland.
   Op een of andere manier zie ik die funtie niet meer. Wel heb ik deze functie op het toestel zelf gevonden, maar kan deze vervorgens ook niet meer synchroniseren met Garmin Express.
   Ik ben zeer benieuwd hoe andere gebruikers dit hebben opgelost. Dankuwel alvast. MVG Jos Geantwoord op 11-6-2016 om 11:54

   Waardeer dit antwoord (11)Misbruik melden
  • Hallo,
   Zojuist heb ik het - denk ik - gevonden (voor de Garmin 800). Als je de activiteit opent, dan kun je rechtsboven (met het tandwieltje) een menu oproepen. Daar staat een optie "sla op als koers". Ik krijg zo de activieteit bij mijn lijst van koersen.
   MVG JosGeantwoord op 11-6-2016 om 19:58

   Waardeer dit antwoord (17)Misbruik melden
  • Ik sla die eerst op, dus bewaar rit, ga dan naar geschiedenis, daar vind je je rit terug, klik er op en daar heb je rechts boven een menu sla op als koers, geef een naam en opslaan, daarna synchroniseren met de app, succesGeantwoord op 1-5-2022 om 13:24

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Net een garmin edge 25 gekocht, maar we krijgen de hartslagmeter er niet mee gekoppeld. Computertje geeft aan dat de sensor niet actief zou zijn. Enig idee? Gesteld op 20-9-2015 om 13:11

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Garmin Edge 25

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info