• Hallo sinds enkele dagen herkent mijn pc de garmin dakota 20 niet meer. Wat ik ook probeer niks helpt. Wie weet raad ?

  Gesteld op 26-9-2016 om 21:56 in forum Garmin Dakota 20 Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem als hierboven is gemeld. Mijn computer is een Mac en is enkele dagen geleden geüpdatet. Heeft dat er iets mee te maken? Ik heb van te voren nooit problemen gehad. Geantwoord op 28-9-2016 om 17:39

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ja, helaas met de update op de Mac werkt de Garmin Dakota 20 niet meer. Ik heb er ook last van. Hier is niets aan te doen ! Wel erg jammer voor zo'n duur apparaat ! Geantwoord op 5-12-2016 om 13:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info