• Groen knipperend lichtje in laadstation. Blijkbaar is dat eco-modus. De robot zou dan alleen maar starten in het laadstation, maar ook dat doet hij niet. Normaal volgens handleiding op STOP knop drukken maar ook dit lukt niet. Wat doen?

    Gesteld op 16-6-2019 om 17:40 in forum Gardena R40Li Robot Misbruik melden
    • Staat de eco modus aan...die uitzetten.
      Ik heb een gardena Sileno en ik heb hetzelfde probleem. Ik krijg de eco modus niet uit.
      Ik heb gebeld met gardena en nu moet ik de oplader resetten... Geantwoord op 27-6-2019 om 14:16

      Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden
    • Heb telefonisch contact gehad met technieker. Allerlei tests gedaan. Geen oplossing. Hij zegt dat het een electronica fout in de oplader is (wss door stormweer?????). Heb zowel laadstation en maaier binnen moeten doen. Nu al 14 dagen binnen.... nog altijd geen nieuws :-( Geantwoord op 27-6-2019 om 15:22

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info