• Onze r40 li zegt steeds”laadstation geblokkeerd”, (17)terwijl dit niet zo is.hij stopt dan met laden,heel hinderlijk.wat de indicatie 17 inhoudt staat niet in de gebruiksaanwijzing.soms doet hij het prima.alles is volgens de regels aangelegd door gardena en het eerste jaar had ik nooit last van een geblokkeerd laadstation,dat brandschoon is.ook de contactpunten zijn schoon en licht opgeschuurd.
    Wat moet ik doen????

    Gesteld op 11-4-2018 om 17:44 in forum Gardena R40Li Robot Misbruik melden
    • Halo
      Hebt u de elektrische voeding nagekeken meschien is er een draadje los van stopcontact,of stekker laadstation?
      Mvg freddy




      Geantwoord op 11-4-2018 om 18:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo,
      Ik heb net hetzelfde verhaal met mijn Gardena R40Li. Dit probleem stelt zich nu op meer dan geregelde basis en als ik dan een paar weken weg ben kan ik het gras maaien met de grasmaaier, dat is niet de bedoeling van een robotmaaier dacht ik!
      Net als u had ik ook geen probleem in den beginne, dat kan toch geen toeval zijn hè dat dit net hetzelfde verhaal is en ik ook steeds die fout 17 krijg.
      Ik heb alles al nagekeken en zie nergens een probleem, niet met de contacten op de robot en op het laadstation en ook niet met de draden zowel van stopcontact als van laadstation.
      WAT kan en moet hiermee gebeuren?
      EDP Geantwoord op 29-6-2019 om 10:44

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
    • Kijk eens naar "automower305.blogspot.com" daar staan verschillende artikels over de Husqvarna 305 (id R40Li) Husqvarna AUTOMOWER 305 en 308 werken na 18 maanden nog steeds niet goed.
      Deze dateren al van 2013.
      EDP Geantwoord op 29-6-2019 om 11:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info