• Hoi ik heb problemen met de thuis basic, lamp is geel en knipperd de robot loopt door tot hij leeg is heeft een melding kan de thuis basic niet vinden of zo iets wat moet ik doen Gr joop harms 0620178229

    Gesteld op 29-5-2014 om 21:59 in forum Gardena R40Li Robot Misbruik melden
    • Ben blij dat we onze R40Li bij de firma Stoop in Waarland hadden gekocht. Eerste jaar niets dan ellende. Ding deed het meer niet dan wel. Maar Stoop stond steeds weer voor de deur, belde met de importeur, die ook geen oplossing wist en zo zijn we dat eerste jaar uitgesukkeld. R40Li schoongemaakt en op zolder laten overwinteren, batterij af en toe een laadshotje gegeven en Stoop gevraagd in het vroege voorjaar het lel weer te installeren.
      De monteur heeft dat gedaan, het laadstation een andere plaats gegeven, wat kunstgrepen met het display uitgevoerd en tweede seizoen perfect. Geen enkele hapering. Afgelopen winter zelfde procedure, R40Li een servicebeurtje door Pierre Stoop laten geven, die hem ook weer heeft teruggeplaatst, (overigens op ziijn plaats van het eerste jaar) en weer doet hij het naar behoren.
      Dus mijn advies....als je niet te ver van Waarland woont...Bel Stoop !!
      Sterkte en Vr.Gr.
      Menno Meihuizen, Geantwoord op 30-5-2014 om 01:14

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info