• Ons gaggia brera apparaat start normaal op maar gaat bij aanklikken van koffie zetten over op een knipperende melding van de gehele bovenste rode rij lampjes. Deze melding staat nergens beschreven in de handleiding.
    Waar zou dit aan kunnen liggen en hoe is het te verhelpen?
    Dank.
    Groet Yasmin Giesen

    Gesteld op 7-1-2021 om 20:02 in forum Gaggia Brera Misbruik melden
    • Als je de knop 5 seconden ingedrukt houdt gaat het apparaat in de programmeermodus. Dan moet je opnieuw op dezelfde knop drukken als de hoeveelheid water voldoende is voor het kopje.
      Als je de knop kort indrukt zou het lampje niet moeten gaan knipperen. Zie ook gebruiksaanwijzing 'instelling hoeveelheid koffie per kopje' Geantwoord op 22-1-2021 om 13:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem. Kort of lang (5sec) indrukken, het helpt allemaal niet.
      De bovenste rij gaat knipperen. Uit- en aanzetten, van stroom af en weer aan. Helpt dus ook niet. Geantwoord op 30-6-2022 om 10:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info