• Ik heb een probleem met de fysic FM-9500 aangaande de tijd. Nederland zit in tijdzone GMT +2 uur. Dat heb ik opgezocht op internet. Dat heb ik ook geselecteerd, maar 's morgens geeft hij een uur later aan dan de werkelijke tijd, terwijl ik de avond daarvoor, zelfs nog na 24:00 uur, de juiste tijd had ingesteld. Als ik dan 's morgens ga kijken bij de tijdzones, staat ineens GMT + 1:00 geselecteerd, terwijl ik absoluut zeker weet dat ik die niet had geselecteerd. En de wekkerfunctie doet het ook niet. Ik heb al andere tijdzones geprobeerd, maar niets helpt. Wie kan mij zeggen wat ik fout doe?

  Gesteld op 25-4-2015 om 09:30 in forum Fysic FM 9500 Misbruik melden
  • Ja, dat probleem heb ik ineens ook! Het ging al die tijd goed, en nu 'verspringt' de tijd steeds, al heel snel naar uren later. Hopelijk is de accu niet versleten. Ik schat dat de mijne zo'n 5 jaar oud is, niet intensief gebruikt. Dus hopelijk weet iemand een oplossing (niet 'een nieuwe aanschaffen', want dat is weer zo'n gedoe om eraan te wennen.......). Geantwoord op 3-5-2015 om 16:00

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Ik heb hetZelfde probleem met nog 2 andere telefoons, waar kan ik een oplossing
   vinden, tijd is steeds fout in hele uren, minuten zijn goed.
   Geantwoord op 16-6-2015 om 11:33

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • 20.7.2015 ik heb precies hetzelfde probleem, ik weet nog steeds niet hoe ik
   Die fout moet herstellen, als dat tenminste mogelijk is. Geantwoord op 20-7-2015 om 10:39

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info