• Goedemorgen,

    Heb een seniorentoestel aangeschaft voor mijn vrouw, nu de meeste zaken zijn ingeschakeld en voldoen aan de normen die ik heb ingesteld, nu kan ik haar nummer niet bellen, geeft meteen voice mail aan, met welke knop kan ik die uitschakelen.

    Gesteld op 10-8-2018 om 11:36 in forum Fysic FM-7500 Misbruik melden
    • Ga hiervoor naar Menu en scroll naar onder, onderwerp "Instellingen" (vijfde item) , binnen instellingen scrollen naar "gesprek" (vierde item), geef daar "OK". Waarschijnlijk staat gesprek op 2 (gesprek in de wacht), dat moet 1 zijn (stuur nummer). Laat U mij weten, of het bellen nu wel lukt? Geantwoord op 11-8-2018 om 15:38

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • dank voor de tip, heb alles gedaan wat je gezegd had, maar als ik bel dan nog steeds voice mail met volgend bericht; welkom bij voice mail, 0473684945 is op dit moment niet beschikbaar , gelieve bericht na te laten etc, toch raar dit Geantwoord op 12-8-2018 om 11:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Helaas, dan kan ik ook niet verder helpen. Wel raar, dat voicemail een gewoon telefoonnummer geeft, terwijl U een 06-nummer belt. Misschien is er iemand anders die weet wat er fout gaat? Of U gaat naar een telefoonwinkel (KPN/Telfort) die hadden bij mij die foutieve instelling binnen enkele minuten ontdekt Geantwoord op 13-8-2018 om 13:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • hallo, was geen O6 hoor, ben uit België dus 04 waren de begincijfers, van het gsm nummer, maar ok, zal wel moeten verder kijken, thanks again Geantwoord op 13-8-2018 om 15:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info