• Heb een Fusic telefoon gekregen van mij dochter,wiet niet welk nr het teostel heeft.
  vraag; heb een lichtflits aan laten sluiten.Als er gebeld word gaat een lichtflits aan,en de telefoon maakt geluid.Nu is het geluid weg gevallen.Op ket scherm staat een teken wat ik niet terug kan vinden.Graag uw hulp.

  Gesteld op 21-11-2017 om 14:07 in forum Fysic FM-7500 Misbruik melden
  • Waarschijnlijk heeft u ongemerkt het geluid uitgezet in het menu.
   U kunt het beste hiervoor even hulp vragen. Het is zo klaar. Geantwoord op 30-1-2018 om 12:29

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info