• hallo,
  ik heb een finepix f550 exr. Als ik deze aan zet dan krijg ik vaak de melding "scherpstelfout" ik kan dan ook geen foto's maken of iets anders doen. Alleen weer uit en aanzetten. zijn er nog meer mensen bekend met dit probleem ?? of weet iemand en oplossing ??

  alsvast bedankt H.P.

  Gesteld op 30-1-2012 om 10:55 in forum Fujifilm finepix F550EXR Misbruik melden
  • Hallo H.P.,

   Ik heb in begin 2012 ook een finepixf550 exr gekocht, na een half jaar kreeg deze ook een scherpstelfout, als deze melding verscheen bleef de lens uitstaan ook als ik hem i
   aan en uit zette en ik weet niet wat deed, soms ging hij na een tijdje vanzelf weer naar binnen. Maar het is niet te verhelpen door iets in het menu te doen. Het gebeurt gewoon en blijft dan een tijd . Dan kan ik niets met de camera.
   Heb jij nog van iemand een oplossing gehoord en ben je ermee teruggegaan? Geantwoord op 13-3-2013 om 17:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo,
   Ik ben 3 dagen na de aankoop terug naar de winkel gegaan en heb toen mijn geld terug gevraagd. ik heb het geld ook terug gekregen, omdat het toestel inderdaad niet naar behoren werkte. heb eind vorig jaar een sony HX 20 gekocht ben hier zeer tevreden over.

   Groeten H.P. Geantwoord op 13-3-2013 om 22:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info