Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 176 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • GRAAG EEN HANDLEIDING IN HET NEDERLANDS VOOR FUJIFILM CAMERA T X 10 Gesteld op 14-3-2019 om 15:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een nissin i40 flitser gekocht voor mijn X t10 camera. Ik heb bij flitsinstellingen op commander gezet, maar hij flitst niet, ondanks dat groen lichtje brandt. Heb ik iets vergeten? Gesteld op 31-1-2018 om 11:50

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Welek manieren zijn er om het lichtmeetsysteem in te stellen Gesteld op 22-8-2017 om 16:17

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Is er ook een handleiding die makkelijker leesbaar is zonder verwijzingen naar andere pagina's? Gesteld op 29-3-2017 om 16:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb sinds 3 weken een Fujifilm X-T10 camera in bezit. Na de eerste 40 foto's kreeg ik de camera plotseling niet meer aan de praat nadat ik een filmpje had gemaakt. In de zoeker flitsen onduidelijke beelden en de rode knop voor video opnames komt niet meer terug omhoog. Als ik de camera van automatisch afhaal staat het beeld staat stil en in de zoeker staat te lezen "lensfout"
  In de gebruiksaanwijzing op blz 141 staat dat men de camera dan moet uitschakelen, de lens verwijderen, de bevestigingsoppervlakken moet reinigen,de lens moet vervangen (sic, ik heb er maar 1) en de camera weer moet inschakelen. Dat heeft echter geen enkel resultaat! Als ik de camera aanzet, flitsen in de zoeker voortdurend halve beeldjes voorbij, maar druk op de ontspanknop levert geen stilstaand beeld op. Bij aanhoudend probleem moet ik volgens de gebruiksaanwijzing met de Fujifilm dealer contact opnemen. Dat is moeilijk als je in Australie bent en de camera in Amsterdam gekocht is.
  De rest van mijn vakantie kan ik dus helaas geen foto's meer maken met deze camera. Wat kan er mis zijn? Bij het uitschakelen geeft hij kort aan: sensorreiniging.
  Volgens mij zit de opnameknop voor video opnames vast, hij reageert nergens op.

  Gesteld op 18-1-2016 om 16:35

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Fujifilm X-T10

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info