• Mijn fujifilm FinePix S5600 stelt niet meer scherp, hoe kan ik dat oplossen?

    Gesteld op 28-1-2016 om 14:30 in forum Fujifilm Finepix S5600 Misbruik melden
    • Met de hand scherpstellen:
      1) Zet de camera op stand Fotograferen
      2) Kies met de functieknop de gewenste fotofunctie

      1)Ontgrendel de scherpstelfunctieknop helemaal links van het scherm.
      2) Selecteer ''S-AF" door herhaald op de scherpstelfunctieknop te drukken. Stel scherp op het onderwerp en druk de ontspanknop half in. De camera heeft zich nu scherpgesteld op het onderwerp.

      3) Stel de scherpstelfunctie ''MF'' door op de scherpstelfunctieknop te drukken.Het scherpstelteken wordt nu vastgezet op hetonderwerp.
      Als het onderwerp zioch verplaatst of de zoominstellong geweizigd word, herhaalt u de procedure vanaf stap 2.

      Houd de belichtingscorrectieknop (onder de fotomaak knop met dat plus en minnetje) ingedrukt. Stel scherp op het onderwerp door op de knop T of W te drukken.
      Het scherpstel teken verschijnt wanneer het punt waarop de camera zich heeft scherpgesteld vlak bij het punt ligt waarop is scherp gesteld. Dat scherpstel teken gebruikt u om de opname scherp te stellen. Een geel af-teken is dat de opname scherp is. Een driehoekje met de punt naar links gericht betekent te dichtbij scherpgesteld. Een driehoekje wijzend met de punt naar rechts betekent te veraf scherpgesteld.
      Ik heb dit exact zo overgenomen uit het boekje, dus als je er niet uitkomt ligt dat niet aan mij haha..... Geantwoord op 28-1-2016 om 15:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info