• Goede morgen,
  Ben in het bezit van een fritz wlan repeater 1160.
  Omdat hij niet meer het signaal versterkte ben ik teruggegaan naar de fabrieksinstellingen.
  Nu maakt hij een koppeling met een andere router waardoor hij mijn signaal niet meer versterkt en zegt dat deze router (van een niet bekend persoon )
  beveiligd is en daardoor geen signaal meer ontvangt en versterkt.
  Kan ik handmatig het ip adres veranderen zodat hij mijn signaal ontvangt en ook weer versterkt.
  De lampjes power en wlan branden en verder ook met het langer indrukken van WPS doet hij niets

  met vriendelijke groet

  Johan

  Gesteld op 13-11-2017 om 08:52 in forum Fritz WLAN REPEATER N-G Misbruik melden
  • Is het modem van hetzelfde merk? Ik herken deze situatie uit eigen ervaring. Een Ziggo modem en een ander merk repeater gaan niet altijd samen. Indien de repeater (in dit geval de Wlan) een signaal opmerkt van eenzelfde merk modem/router in de buurt, zal hij geneigd zijn over te schakelen op/te zoeken naar dat signaal. Dus op te lossen door de modem/routergegevens van die betreffende buurman te vragen....?? Geantwoord op 30-11-2017 om 08:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info