• In mijn ford ecosport van 2016 staan onder in het scherm van d navigatie enkele symbolen met tekst, oa wissen, start etc, ik kan daar niet bij komen met de pijltjestoets met dok knop, de symbolen zijn niet fel verlicht maar een beetje schaduw

  Gesteld op 21-12-2019 om 20:34 in forum Ford Navigatie Misbruik melden
  • Indien een knop niet fel is aangeduid, wilt dit normaal zeggen dat het niet t'e gebruiken of te kiezen is.
   Ziet U het volledige scherm van bv autoradio/instellingen/telefoon/..... en zijn de knoppen die op die plaats staan in een wel of niet gebruikbaar?
   Best eens een screenshot doorgeven via link of snelkoppeling.
   Systeem is SYNC 3? Geantwoord op 22-12-2019 om 11:58

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info