• Ford Transit bus uit 2004 valt stuurbekrachtiging soms uit, als het regent.
  2 jaar geleden pomp vervangen, samen met waterpomp en de riem.
  Riem 3 maanden geleden opnieuw vervangen, maar heel soms moet ik ineens met 2 handen heel hard sturen. Ook soms na een nacht stilstaan: starten en tijdens wegrijden schokt het sturen.
  Het komt incidenteel voor, 1 keer per maand ongeveer.
  Kan het de spanrol nog zijn?
  Is dit een bekend probleem?

  Gesteld op 15-10-2019 om 20:22 in forum Ford Transit Misbruik melden
  • Waterpomp lekt koelvloeistof op snaar van de stuurbekrachtiging (rubber snaar met tanden). Hierdoor slipt hij op het gladde stuk, hierdoor werkt pomp wel/niet/wel niet = schokken.

   Lijkt mij. Geantwoord op 13-2-2020 om 16:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info