• Goedemiddag,
  Wij zijn onderweg met de camper (Ford Transit) met 3 jonge kinderen richting Zuid-Italië en hebben hetzelfde probleem. De airco speciaal af laten vullen voor vertrek. Toen wij in Duitsland de airco wilden gaan gebruiken bleek alleen de bestuurderskant het te doen. Passagierskant blaast wel lucht maar alleen warme lucht. Graag komen wij in contact met bovenstaande meneer. Ik heb me zojuist aangemeld op facebook bij de besloten groep van 'bouw Ford-Transit'.
  Als er iemand anders is die ons kan helpen, HEEL GRAAG!! Nu inmiddels in Noord-Italië maar het rijden overdag is echt niet te doen. We horen heel graag!!
  Alvast hartelijk dank.
  Met vriendelijke groet,
  Nicolien

  Gesteld op 22-7-2019 om 21:43 in forum Ford Transit Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info