• Hallo, heb een vraag betreft mijn transit bwj 1996, 24 diesel, is een camperopstelling. Deze reed bij aankoop (vorig jaar juni) niet vlugger dan 90km/h tot ergernis van mezelf. Gisteren eens nagekeken en gezien dat de gasbediening maar half open kon daar die bedieningsstang aan gasklep (werd door vorige eigenaar, denk ik gelimiteerd). Heb toen die gasbediening gewijzigd om een volledige openstand te krijgen. Testrit gedaan en had in het begin hetzelfde als vroeger, traag optrekken en geen snelheid vermeerdering, na ongeveer een 8km te hebben gereden voelde ik dat er iets wijzigde en ging deze plots vlotter optrekken en kreeg meer snelheid. Na het afrijden van de snelweg en terug op de gewone weg bleek alles goed te verlopen toen ik plots moest remmen (ongeveer een 6 km na dat deze beter begon te rijden) en toen begon de miserie. De motor had geen trekkracht meer en de motor maakte enorm kabaal (precies of hij draaide op 3 poten). Deze aan de kant gezet, stilgelegd en even gewacht. Terug opgestart (zonder enig probleem) maar daar was dat geluid weer, geen trekkracht meer en hij heeft moeite om vooruit te geraken(maar geluid blijf aanhouden). Heb hiermee nog een 4 tal kilometer gereden om thuis te geraken. Wat kan dit zijn? De afstelling die ik heb veranderd, mazoutpomp niet juist ingesteld na verandering, of wat kan het zijn???
    Graag meer geweten wat de eventuele oorzaak is of wat ik moet doen nu??
    Met vriendelijke groeten, Kris

    Gesteld op 26-3-2018 om 09:53 in forum Ford Transit Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info