• Ik heb een Ford Transit van 2011 maar vind geen menu knop om de display te veranderen. Momenteel staat er het symbooltje van de tankpomp om te weten welke kant de brandstoftank zit, de resterende liter brandstof, een aantal kilometers eronder en daaronder het totaal aantal kilometers van de wagen. Kan ik dit verzetten naar andere waarden en indien ja, hoe doe ik dat dan juist?
  Alvast bedankt en mvg,
  Xavier

  Gesteld op 30-12-2017 om 08:16 in forum Ford Transit Misbruik melden
  • hebt u ondertussen al antwoord gekregen want ik heb hetzelfde probleem...camper ford transit 2016...display verlichting is wat flauwtjes maar kan het niet helderder zetten, kan het gewoon niet vinden Geantwoord op 4-5-2018 om 08:10

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info