• Ford Transit van 2004 model 100/330 2.0TD: kachelweerstand nergens te koop te vinden.
  Wie weet waar je dezen nog kunt kopen?
  Waar zit deze weerstand bij dit model Transit?

  Gesteld op 28-10-2017 om 06:34 in forum Ford Transit Misbruik melden
  • Hoe moeilijk kan het zijn. Je typt je vraag in en je krijgt 100 plaatjes van het gevraagde onderdeel.
   Gewoon zoeken op internet. Als je niet het juiste meer kan vinden kun je de oude verbouwen met de onderdelen van een nieuwe. Wat ook nog een mogelijkheid is, om een heel eenvoudig motorregelaar te bestellen op een Chinese site. Je kunt dan met een knopje traploos de snelheid van de ventilator regelen, en het kost dan nog eens geen drol. Kijk wel eerst hoeveel vrmogen je moet regelen. Succes. Geantwoord op 28-10-2017 om 23:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info