• Ik bezit een Ford Mondeo van bouwjaar 1998 en ben hier zeer tevreden over. Ik heb de portieren altijd met de afstandsbediening kunnen sluiten maar nu kan ik nog wel mijn auto starten maar de portieren moet ik met de sleutel openen en sluiten. Ik heb alle beschikbare informatie zoals het opnieuw inlezen van de sleutel al geprobeerd maar niets van dit alles heeft me geholpen. Mijn vraag is hoe ik kan zien dat mijn sleutel wel degelijk een signaal uitzend. het sensortje van de sleutel licht wel op als ik een willekeurige knop indruk. Volgens mij is het een transpondersleutel maar als die kapot was zou ik de auto niet kunnen starten heb ik begrepen want die zou voor de startonderbreker zijn. Kan mij verder nog iemand van goede raad voorzien want een nieuwe sleutel is toch vrij kostbaar.

    Gesteld op 3-9-2017 om 10:49 in forum Ford Mondeo Misbruik melden
    • Het lijkt meer op een zekering wie stuk is ,je kan even de voorportier bestuurders zijde los halen en kijken of er spanning op komt als je je sleutel in drukt zo niet kijk even of er wel massa is door even een stukje blank metaal te zoeken en meten. meet ook even in de zekeringkast voor spanning. onder de rechter voorstoel zit de computer voor gordels ramen en deuren en alarm misschien draad los voor de geval is meten weten
      succes rob Geantwoord op 3-9-2017 om 11:11

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dank voor de tips. Dit ga ik zeker doen maar voor vandaag gaat dat het niet worden want ik moet naar een feestje. Hartstikke bedankt en je hoort er nog van. Geantwoord op 3-9-2017 om 13:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info