• ik zoek iemand die weet hoe ik mijn navigatie int nederlands krijg hij neemt alle talen aan behalve nerderlands is van het jaar 2016 en heeft die nieuwe navigatie en radio cd n staat met groot scherm al die wagen komt zegt mijn garage van griekenland en daarom ga dat niet hij heeft rond gebelt over al na ge vraagt zegt hem en niemand weet hoe ik probeer ook van alles maar krijg het niet klaar en wie kan mij helben met instrukcie boekje van die ford kuga heb ik ook niet graag berichtje terug mijn in mail is lomme253@hotmail.com

    Gesteld op 16-2-2016 om 12:19 in forum Ford Kuga Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info