• Waar zit de motorkap ontgrendeling van de ford kuga

  Gesteld op 26-7-2014 om 13:18 in forum Ford Kuga Misbruik melden
  • draai het merkplaatje opzij op de gril en neem de sleutel , draai eerst naar rechts en dan naar links , dan voel je motorkap ontgrendelen Geantwoord op 14-1-2015 om 19:48

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
  • deze is te openen met de sleutel die je vindt "in" de afstandsbediening.
   je draait het logo van Ford naar linksboven open en dan steek je de sleutel in de opening , draai naar links tot klep opent en dan naar rechts Geantwoord op 16-2-2016 om 15:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat logo draaie is met oude Ford's. Bij de nieuwere (Kuga en Focus) Bij de bestuurder, linker onderbeen, daar links van, zit een hendel. Als je daar aan trekt komt de motorkap los, kap klein stukje optillen en dan links onder de kap zit een geel hendletje waar je aan moet trekken om hem helemaal omhoog te kunnen doen. Geantwoord op 21-10-2018 om 03:25

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info