• Wat is er aan de hand als er motorstoring in het display komt,

  Gesteld op 15-7-2013 om 14:02 in forum Ford Kuga Misbruik melden
  • mijn kuga geeft sinds enkele dagen ook motorstoring aan, waarbij mijn cruise control uitvalt. Soms verdwijnt die melding weer en dan werkt de cruise control weer.
   Geen idee ?? Geantwoord op 17-9-2013 om 13:09

   Waardeer dit antwoord (83) Misbruik melden
  • Mijn Ford Kuga geeft ook een motorstoring op display + oranje motortje op frontplaat.
   Is binnen geweest en men heeft aan de kabels gewerkt, maar blijkbaar vindt men het euvel niet (dikke factuur betaalt). Kan nog de sensor zijn zei men. Ik had gevraagd deze dan maar te vervangen.(Maar men heeft dit niet gedaan en op de kabels gegokt) Mijn motor heeft geen vermogen verlies en oliepeil is OK.
   Ik rij dan maar en hoop dat het een signalisatiefout is. Wat een service?!? Geantwoord op 13-8-2019 om 17:22

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info