• Hallo even een vraag heb een nieuwe accu in mijn Ford Ka geplaatst iedere keer gaat mijn accu lamp branden onder het rijden de ene keer wel en dan weer niet wat kan dit wezen. als het de dynamo is hoe kan ik dit meten wat wat moet ik dan precies doen.met vriendelijke groet Bouwhuis

  Gesteld op 15-1-2020 om 13:26 in forum Ford Ka Misbruik melden
  • dit is inderdaad je dynamo waarschijnlijk je koolborstels versleten een lastige reparatie als je auto stuurbekrachtiging hebt Geantwoord op 27-6-2020 om 17:57

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Je kunt het ook met 100% zekerheid testen ipv vermoedelijk/waarschijnlijk! ( en de response ? wat heeft een stuurbekrachtiging met een Dynamo te maken HELEMAAL NIETS noob)

   Dynamo test

   haal de MIN - bij een lopende motor eraf. Als de motor blijft lopen dan doet de Dynamano zijn werk naar behoren.


   Echter slaat de motor af , dan is het 100% de Dynamo. Geantwoord op 10-8-2020 om 08:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info