• ik heb vanaf gisteren eindelijk weer een ford focus.
  maar nu mijn vraag...als ik het contact er op zet doet de radio het, maar zodra ik de moter start doet hij niks meer....
  wie kent dit probleem en weet een oplossing?

  Gesteld op 11-7-2016 om 16:38 in forum Ford 6000 Misbruik melden
  • De Ford Focus heeft een specifieke aansluiting op de electra van de auto, als er bv. een radio van een Ford Ka in de auto is geplaatst, (zien er aan de buitenkant hetzelfde uit) alleen de pins in de stekker zijn anders. als dit het geval is krijg je het probleem wat je beschrijft. Komt wel vaker voor, garages maken soms de auto's compleet (voor verkoop) zonder naar het juiste type te kijken. Als oplossing: andere aansluit stekker (ombouw zetje). Geantwoord op 11-7-2016 om 22:59

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info