• Hoi, Heb mijn accu er uit gehad en vroeg de radio blaupunkt fx pilottravel om de radio code heb ik 3 x een foute code ingetoetst. Op het display stond 1 uur geblokkeerd. Maar vraagt niet meer om de radio code?? accu weer los,nog steeds vraagt hij niet om de code...wel als ik contact maakt na een tijdje gaat de radio spelen maar kan geen toetsen bedienen?? iemand ? betreft ford focus 2008 1.6 16v ...heb wel de goede code bij de hand nu.
    Ab

    Gesteld op 21-3-2019 om 18:51 in forum Ford 6000 CD RDS EON Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info