• Hoe kom ik bij het ruitenwisser mechanisme en motor bij de fiat seicento.
  Heeft iemsnd een tekening en beschrijving wat ik moet doen.

  Gesteld op 4-11-2019 om 15:07 in forum Fiat SEICENTO Misbruik melden
  • De ruitenwissermotor zit aan de linkerkant (bestuurderskant).
   Eerst de ruitenwisser eraf halen; kapje met een schroevendraaier voorzichtig lichten en of op je ruit plakband aanbrengen om de positie van je ruitenwisser vast te leggen, of op de vertandingen van de ruitenwisser en de vertande montage as met een vijltje, zaagje of een centerpunt markering aanbrengen om de ruitensisser op later op dezelfde positie terug te plaatsen. De tweede markering heeft de voorkeur.
   Op drie plaatsen de bouten van kap die zich over de hele breedte strekt loshalen en twee zg. quick disconnects ( door in te drukken).
   Misschien ook handig om de afdichtingsrubberstrip die zich ook over de volle breedte uitstrekt eraf halen, om alle vuil daaronder te verwijderen ook zo roestvormig te voorkomen. Kun je heel eenvoudig afhalen want het zit in of over een 'rail gedrukt.
   Dan zie je een afdichtkap en als je die loshaalt zie je ruitenwissermotor. Twee bouten losdraaien en dan heb je de motor in je handen.
   Dit klusje kan je zelf uitvoeren en hoef je niet de hoofdprijs te betalen bij of in de garage. Bij een 'goed' sloopbedrijf kun je een ander exemplaar bekomen, want ook voor een nieuwe betaal je de hoofdprijs.
   Bij montage de electrische aansluiting ect. met WD40 inspuiten regen oxydatie (door vochtvorming) en je bent voor tijden gevrijwaard van storingen daardoor.
   Succes. Geantwoord op 5-11-2019 om 12:07

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info