• L.s.,
    Bij mijn Fiat Idea uit 2006 gaan sinds vanmiddag de knipperlichten heel snel. Daarbij werkte het linker achterlicht niet meer; nu alle achterlichten niet meer. Voorkant alles in orde. Waar vind ik zekering F5 ( boekje pag. 251?), niet te vinden. Is dit probleem met een nieuwe zekering te verhelpen of is het garagewerk? Alvast bedankt voor serieuze reacties.

    Gesteld op 14-5-2019 om 19:49 in forum Fiat Idea Misbruik melden
    • beste lezer,links naast het stuurwiel kun je de kunststof plaat losdraaien met aan de onderzijde twee schroeven die wijzen naar de vloer hier zitten de zekeringen. als de knipperlichten snel knipperen zijn meestal de lampjes defect die het niet doen. kijk ook wat er van tevoren is gebeurd, de auto gewassen water in achter licht hierdoor massa probleem. Geantwoord op 15-5-2019 om 19:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info