• Onze fiat ducato van 1997 wil niet meer starten. Volgens ons zit de accu nog vol. We hebben er ook al een start accu bij gehad maar dat lukt ook niet. Er zit totaal geen leven in. Er branden ook geen lichtjes.
  Wat kan dit zijn ????

  Gesteld op 28-3-2019 om 16:53 in forum Fiat Ducato 230 Misbruik melden
  • Gebeurd dat marterachtigen de bekabeling aanvreet ,zodat er een slechte verbinding ontstaat. Maar meestal is het gewoon een slechte verbinding door corrosie. Geantwoord op 28-3-2019 om 17:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik denk niet dat het de massa kabel is. Het vreemde is dat de alarm lichten en de radio het wel doen. De gewone lichten niet. En ook geen enkel lichtje op het dashboard brand. Geantwoord op 28-3-2019 om 18:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zou ik zo niet kunnen zeggen. Ik neem aan in de zekering kast. Normaal als je contact maak hoor je het relais klikken. Mijn camper staat nog onder 1 meter sneeuw. Dus ik kan ook niet even gaan kijken
   Geantwoord op 28-3-2019 om 20:02

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Misschien is het relais voor de koude start defect.
   Zit boven de startaccu normaliter ook zonder dit relais starten tot omstreeks 0 grC
   Is bij mij NIET aangesloten ivm storing. Je weet maar nooit.
   Suic6
   . Geantwoord op 28-3-2019 om 21:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info