• De voortentlamp van mijn caravan geeft nauwelijks licht. Deze is wel snel stuk voor een LED-lamp. De lamp (strip) kan ik via de buitenzijde bereiken maar waar zit de aansluiting? Kan ik de voortentlamp van mijn Fendt Opal 2015 zelf vervangen?

  Gesteld op 13-6-2018 om 22:47 in forum Fendt Caravan Misbruik melden
  • De Ledstrip is eenvoudig te vervangen.
   Schroef het schermplaatje eraf en je kan erbij.
   Ik zelf hb een ledstripje 12volt op maat gemaakt en erin gezet.
   En werkt prima Geantwoord op 1-10-2018 om 23:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info