• Mijn afbakbroodjes krijg ik niet bruin. Is eigenlijk het enige wat ik bak, maar in deze oven is het vreselijk! Ze blijven spierwit. Bovenin, onderin, rond laten draaien, niks helpt.
  Wat doe ik fout?

  Groet, Ank Brouwer

  Gesteld op 4-8-2018 om 19:07 in forum Exquisit EBM JUBILEE 25 Misbruik melden
  • Het kan zijn dat de Showroom mode geactiveerd is. In dat geval werkt alles maar de oven wordt niet heet en bakt dus niet. Op pagina 12 van 23 in de handleiding kunt u lezen hoe u dit kunt ontgrendelen. Geantwoord op 13-12-2019 om 22:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Kijk op pagina 15 van 23 in handleiding of u de juiste instellingen gebruikt voor brood. Let op dit u de hete lucht instellingen gebruilkt en niet de grill. Bij de hete lucht oven wordt de lucht en dus de oven temperatuur (bijna) overal gelijk. Maar bij een grill straalt ie van boven alleen en is de temperatuursverdeling dus ongelijk. Geantwoord op 13-12-2019 om 22:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info