• Mijn printer blijft de foutmelding 'printerfout' geven, ondanks dat ik al het papier eruit gehaald heb en de printer uitgezet (meerdere malen)
    Hoe kan ik dit probleem nu oplossen?
    Epson XP-405

    Gesteld op 31-3-2015 om 17:10 in forum Epson XP405 Misbruik melden
    • Misschien moet je bij instellingen in het menu, de koppen schoonmaken.
      En goed kijken of alles wel goed dichtzit en of de inkt niet op is.
      Je hebt ook kans dat als je een tijdje wacht na het geven van een opdracht, dat de notie vanzelf weer verdwijnt, en dat de printer zijn werk doet. Geantwoord op 1-4-2015 om 14:29

      Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden
    • Ik heb dit probleem ook gekregen nadat ik een gele cardridge moest vervangen ik klikte toen op doorgaan zonder dat ik er een nieuwe cardridge in had gedaan (ik had even geen zin om hem te vervangen) het gevolg was deze melding printerfout sluit af en start opnieuw op ik kon verder niks doen en heb toen een deel van de kap waar de cardridges onderzitten weggeknipt met een kniptang zodat ik de gele bij de gele cardrige kon die heb ik toen vervangen en toen kreeg ik wel een ander scherm waarbij hij vroeg om de gele cardridge te vervangen gelukkig doet hij het nu weer maar ik heb wel een deel van de kap weg moeten knippen. Ik hoop dat iemand anders hier ook wat aan heeft want ik stond bijna op het punt om hem weg te gooien. Geantwoord op 2-8-2016 om 20:49

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info