• Op een of andere manier is van mijn Epson ET-2650 printer de WIFi-verbinding met mijn PC verbroken. Ik probeer nu om opnieuw verbinding te maken maar dat lukt niet, ik heb het (volgens mij juiste) wachtwoord ingevoerd maar het display op de printer geeft aan dat dit wachtwoord niet juist is. Hoe krijg ik het voor elkaar om een nieuw wachtwoord in te voeren zodat ik de verbinding kan herstellen.
    Jan

    Gesteld op 15-8-2019 om 16:17 in forum Epson ECOTANK ET-2650 Misbruik melden
    • Ik neem aan dat u zorgvuldig de eventuele kleine en hoofdletters van het wachtwoord ingevoerd hebt.
      Met de home knop kiezen voor hoofd- , klein letters en cijfers.
      Ben trouwens in de veronderstelling dat u in het scherm ook kunt kiezen voor bekend netwerk en dan geen wachtwoord nodig hebt.
      Anders de wifi instellen met de optie wps knop op de router, zie handleiding voor de et 2550.
      Uit deze handleiding van de 2550 ook nog een mogelijkheid
      Verbind de printer gemakkelijk met een draadloos (Wi-Fi) netwerk via een computer die op de draadloze router is aangesloten. Door heel eenvoudig de instructies op uw computerscherm te volgen kunt u netwerkinstellingen opgeven zonder dat u een SSID of sleutel hoeft in te voeren. Geantwoord op 15-8-2019 om 17:15

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb ondertussen de optie gebruik van de wps-knop op de router uitgeprobeerd en daarmee is de printer weer online. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen: bedankt voor de hulp!!!
      Groeten, Jan. Geantwoord op 15-8-2019 om 23:02

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info