• Ik heb al een 10 tal uitvoerige [ te uitvoerige ] beschrijvingen gedaan. Ik weet dat het bijna nooit TE UITVOERIG kan zijn . een klein misverstandje en je zit weer te kijken .

    Nu heb ik zelf een vraag.
    Als ik binnenkom verbreek ik deur kontact , a;arm gaat aftellen . Bij mij 10 seconden de tijd om via APART toetsenbord code in te voeren. Ik loop bij bedienen apart toetsenbord ook in een verderop geplaatste schakelaar . Dus bij openen deur verbreek ik deurkontact en sta ik in bereik van een sensor. Beide heb ik op 10 sec vertraging staan. [ Ik kan overigens ook remote gebruiken maar dat terzijde].
    Om te voorkomen dat iemand binnenkomt en met een SNELTREINVAART alle sensoren voorbij rent , rechtstreeks naar de reeds piepende hoofdalarm kast heb ik een extra sensor geplaatste Let op NET maar dan ook maar NET uit het zicht van de TOETSENBORD bij entree .

    Dus intoetsen gaat ongezien door die extra sensor.
    Deze Extra sensor gaat meteen af dus geen vertraging van 10 seconden !!

    Nu merk ik dat het niet werkt. De pieper gaat door om die 10 sec weg te laten tikken ook al loop ik door de EXTRA sensor die meteen zou moeten af gaan naar alarm .

    Dus de extra sensor kan de 10 sec vertragingstijd NIET OVERRULEN .

    Hoe zit dit ??

    Met dank voor een suggestie .

    Gesteld op 24-1-2016 om 17:34 in forum Elro HA68 Misbruik melden
    • ZIE nu zelf het antwoord op mijn bovenstaande vraag . Bladzijde 3 handleiding.

      Er staat:
      Als het systeem ingeschakeld [ je gaat naar buiten ] is met exit delay aan, kan geen enkel alarmsignaal van een detector in een actieve zone een alarm starten totdat het exit delay verstreken is.


      Mijn idee:
      volgens mij is het dan andersom ook zo.

      kom je BINNEN , dan kan geen enkele sensor of contact binnen de tijd van het enter delay afgaan , das jammer .

      Rent iemand het APARTE toetsenbord voorbij,direct naar waar het piepgeluid vandaan komt en slaat de kast in elkaar .......
      Ook al komt hij 2 andere sensoren voorbij , dan gaat het alarm dus niet af [ binnen de ingestelde vertraging van x seconden .

      Tijd zo kort mogelijk houden dus ! Net genoeg om code te typen. Geantwoord op 25-1-2016 om 10:09

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info