• De opnemer 4CH H264 DVR wil niet opstarten in zoverre hij geeft het type aan op tv scherm dan verschijnen 4 vlakken kleur blauw in beeld in het midden verschijnt een rondje wat moet gaan draaien , maar dan geeft ie een piep en stopt de opnemer,, vervolgens gaat ie weer hetzelfde doen ,,opstarten totdat de 4 blauwe vlakken op tv verschijnen en weer geeft ie een piep, wederom start ie weer op ,, en dat gaat zo maar door,,,,
    WAAR LIGT DAT AAN SVP KAN U MIJ HELPEN.

    Gesteld op 9-10-2017 om 10:21 in forum Elro DVR 250 - H 264 Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem als hierboven beschreven. Geeft ook aan no hdd... Is een nieuwe hardeschijf de oplossing? Graag reactie. Geantwoord op 8-9-2018 om 21:11

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info