• In de ZEER BEKNOPTE handleiding die bij het toestel zat, staat onderaan te lezen dat er voor meer informatie kan gekeken worden naar de VOLLEDIGE GEBRUIKERSHANDLEIDING OP CD en de website www.elro.eu
    Helaas stel ik vast dat de CD die bij mijn aankoop zat, blijkbaar geen gedetailleerde handleiding bevat maar alleen een PC Eent Playback Software SEC24MediaPlayer, die ik kan installeren of terug 'uninstalleren', maar geen enkele gedetailleerde gebruikershandleiding !
    Vervolgens op de website gaan zoeken die werd aangegeven. Helaas krijg ik dan dezelfde ZEER BEKNOPTE handleiding die ik ook al heb ontvangen bij het toestel dat ik kocht en waar ik dus geen extra uitleg kan bekomen. Dit is zeer spijtig en ik hoop dan ook dat ik snel kan te weten komen hoe ik een GEDETAILLEERDE handleiding kan bekomen, want op deze manier vind ik het niet zo prettig dat ik om en bij de 250 euro heb uitgegeven voor dit toestel.
    Graag snel uw advies/aanbevelingen hieromtrent aub

    Gesteld op 12-4-2015 om 10:11 in forum Elro CS85DVR Misbruik melden
    • Ik heb dezelfde ervaring en krijg met deze handleiding het apparaat niet aan de praat. !!!
      Ik hoop inderdaad dat 'n betere handleiding voorhanden is. Geantwoord op 29-8-2015 om 17:36

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info