• Wij hebben sinds zaterdag een c703ip camera bijgekocht maar deze zie ik wel in elro client en doet het ook goed. Maar krijg hem niet op de iPhone of ipad te zien .
  Kan hem ook niet handmatig toevoegen omdat ik het camera nr van tenminste 20 cijfers niet kan achterhalen. wat te doen
  Gesteld op 5-1-2014 om 08:50 in forum Elro C703IP Misbruik melden
  • Als je in je browser jouw externe IP adres typt, zou je beeld moeten hebben, zie mijn antwoord op 28 dec. Heb je dat geprobeerd? Geantwoord op 6-1-2014 om 14:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Beste Eric,

   ik heb al je tips nu 3x gelezen maar ik begrijp je niet.

   Bij camera toevoegen (IPhone):
   Naam: Camera
   UID....
   Wachtwoord..

   hoe komen wij aan deze gegevens?
   wat bedoel je met adres in browser invoeren? Geantwoord op 8-1-2014 om 22:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als je met je telefoon kunt internetten, dan gebruik je daarvoor een browser, ik gebruik op mijn samsung bijvoorbeeld chrome. Je kunt dan gewoon je extern ip adres intypen, en je benadert dan je router. Als je die goedingesteld hebt, zie mijn eerdere antwoord, dan leidt die router je door naar de ip camera, en heb je beeld.
   Je moet dus eerst je router instellen. Heb je al wel draadloos beeld op je pc, want dat moet allereerst in orde gemaakt worden.
   Eric Geantwoord op 9-1-2014 om 12:20

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Ik heb het idee dat je gebruik maakt van de elro app, ik heb daar geen ervaring mee, ik benader mijn camera gewoon rechtstreeks vanuit de browser. Geantwoord op 9-1-2014 om 12:27

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Je hebt waarschijnlijk de verkeerde app. Als je c703ip hebt en niet c703ip2 dan moet je de app installeren die je moet kopen.

   mvg Herman Geantwoord op 27-1-2014 om 18:30

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • vergeet even de instal app die werkt alleen met code's.... maar pak rechtstreeks de app viewer voer daar de code's in van ip adres camera type het is mij ook naar een paar dagen en veel zoeken eindelijk gelukt al is het volgens mij nog geen 100 % maar heb wel beeld Geantwoord op 14-5-2015 om 12:33

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info