Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 24 Naar de handleiding
English Gebruiksaanwijzing 24 Naar de handleiding
304591

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Electrolux-ewf-1620

Zoeken resetten

  • Machine werkt normaal. Alleen apart centrifugeren werkt niet. Gesteld op 19-2-2020 om 13:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De wasmachine werkt zijn programma's niet af en blokkeert Gesteld op 18-2-2016 om 10:27

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Maak het filter van de pomp schoon daar kun je aan de voorzijde bij, en als het daarna nog niet weg is controleer dan of de deurschakelaar goed werkt, deze kan het programma bij sommige machines onderbreken bij een defect.
      Geantwoord op 22-2-2016 om 23:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Trommel zit vast niet met de hand te draaien zit waarschijnlijk iets tussen trommel en haar buitenkant. Hoe obstakel te verwijderen? Gesteld op 7-9-2015 om 19:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

    • Dit probleem heb ik een aantal maal gehad (4x), het bleek telkens een schroef te zijn die in werkkleding achter bleef. Deze sloegen vast tussen de trommel en buitenwand en drukte gaten in de trommel. Mijn oplossing was met enig geweld de trommel in een richting te draaien, kijk even in welke richting de schroef of spijker uitsteekt in de trommel i.v.m de draairichting.
      Als de trommel draait hoor je mogelijk het krassen van het voorwerp tegen de buitenwand. Haal vervolgens de machineachterwand er af en het verwarmingselement uit de buitentrommel, draai de trommel met de schroef of spijker voor het gat van de verwarming en probeer het er uit te halen met lange punttang of ander gereedschap zoals grijpertje. Dit is de makkelijke manier.
      Als dit niet lukt moet de hele machine uit elkaar en dat valt niet onder de garantie.
      De buitentrommel is in twee te delen door de boutjes aan de buitenzijde er uit te draaien, een hele klus dus. Merk de bedrading en alles wat aan de trommel vast zit of maak foto’s voor je begint.

      Als er een gat in de binnentrommel is gedrukt door bijvoorbeeld een schroef, sla dan met hamer en drevel de bramen naar de buitenzijde en maakt het glad bijvoorbeeld met fijn schuurlinnen of met een boor, een gat extra is geen probleem naast alle andere die er al standaard in zitten en een braam aan de buitenzijde ook niet, doe je dit niet dan komt alle wasgoed er kapot met rafels er uit vandaan na een wasbeurt. Controleer ook of de slangen en het filter geen voorwerpen bevat zoals muntjes spijkertjes en ander spul wat problemen kan geven als de boel toch open ligt.
      Succes!
      Geantwoord op 10-9-2015 om 22:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Machine slaat niet aan, geeft melding E90 Gesteld op 30-11-2012 om 13:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn EWF1620 werkt niet meer. De lampjes branden en de trommel is met de hand te draaien, maar als ik op start druk hoor ik 3x een klik en dan gaat hij weer uit. Hoeveel keer ik start ook indruk, na 3x klik is het einde oefening....? Is dit nog te verhelpen? Gesteld op 12-10-2012 om 09:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als er koolborstels in de motor zit kijk die even na en vervang deze als die zijn draaiuren heeft gehad omdat zij te kort zijn geworden om nog contact te maken. ook kan soms de deur schakelaar een probleem geven waardoor het programma blijft hangen.
      Kijk ook of er geen water in de machine blijft staan door een verstopping of waterpomp die vast zit, ook de elektrische waterklep kan defect zijn. Bij een onderdelenhuis in de buurt kun je ook vaak een oplossing vinden en onderdelen bestellen, Succes!!
      Geantwoord op 1-12-2012 om 14:43

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • programma loopt niet door
    Gesteld op 17-11-2011 om 21:58

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Probleem gevonden! De motorkoolborstels waren totaal versleten,deze hadden hun draaiuren gehad, anker schoongemaakt koolborstels geplaatst en alles werkt weer naar behoren. Geantwoord op 20-11-2011 om 16:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden


    • Geachte,
      Heb hetzelfde probleem met Electrlux EWF 1620 wasmachine;moet inderdaad ook de koolborstels vervangen,als ik even op de koolborstels tik lukt het weer voor enkele
      wasbeurten.Welk type koolborstels heb ik nodig en waar heb je die nieuwe aangekocht.
      Alvast dankGeantwoord op 11-1-2012 om 22:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • De koolborstels heb ik bij een winkeltje vandaan die in wasmachine onderdelen en stofzuiger onderdelen doet en zitten in elke stad, tik maar iets in op google.

      Maak het ankertje schoon met een stukje groene pannenspons en schuur er verder niet te veel aan, hoe gladder hoe beter en de borstels slijten vanzelf in.

      Succes
      Geantwoord op 13-1-2012 om 00:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Electrolux ewf 1620 handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info