• Ik ben op zoek naar een Einhell SKA 3501 EQ C+H buitenunit , in goede staat

  Gesteld op 8-7-2018 om 14:18 in forum Einhell ska 3501 eq c h Misbruik melden
  • Heb ik beschikbaar. Is nog nieuw heb van een complete set aleen binnenunit gebruikt. Staat momenteel in het buitenland. Moet hem wel transporteren, dus duurt nog wel even. Hoeveel heb je er voor over? Geantwoord op 6-6-2019 om 09:55

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Eerst wil ik je bedanken dat je nog hierop reageer, ja ik ben er nog steeds naar op zoek.
   Ik dacht ongeveer 100 euro?
   Geantwoord op 6-6-2019 om 16:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo, wat is er stuk aan uw oude unit? Die van mij was ook eens stuk maar heb er toen een nieuwe aanloop condensator er in gezet {heel in gemakkelijk kij op U tube] Geantwoord op 15-9-2019 om 09:58

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • afscheuren en op nieuw spuiten met primer en verf in spuitbus . Gaat heel goed dan ben je voor een paartientjes klaar. Geantwoord op 15-9-2019 om 14:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hij wordt nu met spanbanden bij elkaar gehouden , de voeten zijn er al niet meer, de ventilator hangt al los, wordt met houtjes in positie gehouden.
   een nieuwe of betere is denk ik de beste oplossing. Geantwoord op 15-9-2019 om 14:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info