• Wij hebben een EdilKamin Nara Plus. Nu willen we na de zomer onze kachel opstarten en krijgen de volgende foutcode in beeld. H02 vent. Rookgassen. Iemand hier ervaring mee?

    Gesteld op 6-9-2019 om 19:26 in forum Edilkamin Kachel Misbruik melden
    • Ze hebben in januari de kachel geplaatst. we hebben de kachel t/m maart intensive gebruikt. Na een aantal weken werd het weer kouder en toen werkte de afstandsbediening niet meer, na vervanging hebben we de kachel nog een aantal weken voor de zomer gebruikt. Nu na de zomer krijgen we deze foutmelding. Betekend dit dat de kachelpijp verstopt zit? Ik heb het onderste plaatje van de kachelpijp buiten eraf geschroefd en daar zat een beetje as in, niet veel. Geantwoord op 6-9-2019 om 19:42

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Klopt maar als dat net zo lang duurt als die keer dat de afstandbediening het niet deed dan is de winter al voorbij :( Geantwoord op 6-9-2019 om 20:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik had het bij mijn kamin en heb de zijkant er af gehaald en de pijp binnenin schoongemaakt en klaar was het .mischien kun je daar nog bij kijken .lukt vast als je beetje handig bent zelf wel Geantwoord op 6-9-2019 om 20:45

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Bedankt voor de tips. Ik heb de kachel van de muur gehaald en de pijp schoongemaakt. Nu zat er in het schoepenwiel van de ventilator een Koolmees. Vogel verwijderd en hij doet het weer. Jammer van het vogeltje.

      Helaas kan ik er geen foto van plaatsen.

      Geantwoord op 6-9-2019 om 21:06

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info