• goedemidag
  ik heb en easy-bread bakmachine maar der zijn geen cups meer te koop ken dan gewoon broodbakmneel gebruiken

  Gesteld op 10-2-2018 om 13:57 in forum Easybread Easy bread Misbruik melden
  • Het spijt me,ik kan er alleen op abtwoorden dat er bij aankoop niet gezegd werd dat je achteraf de capsules via Internet moet kopen,,,,,met nogal hoeveelheid ,,,,,,en ook nog verzendingskosten,mijn machine staat al ongeveer 8 maand terug in zijn verpakking op zolder,,,,,voor mij weggegooid geld,ben alleenstaande dus was ideaal voor mij. De laatste bestelling was de versheidsdatuum ok,de vorige niet.Dus probeer via Internet,grts M Geantwoord op 10-2-2018 om 14:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Heb ook een Easy Bread bakmachine gekocht! Staat al maanden om dezelfde reden op zolder. Grote miskoop, door onvoldoende informatie bij de aanbieding, om van misleiding niet te spreken!
   Mocht iemand een oplossing hebben, dan hoor ik dat graag, met dank! Geantwoord op 11-2-2018 om 11:16

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info